In navolging van een aantal huiskamerbijeenkomsten elders in het land, wordt op 7 juni een lotgenotenbijeenkomst georganiseerd in Eindhoven.
De bijeenkomst zal plaatsvinden op donderdag 7 juni 2018, van 19.00 uur tot 21.30 uur. Het eerste half uur is inloop met koffie/thee.
Deze avond staat onder leiding van Emilie  Rozendaal.
Locatie van de bijeenkomst is inloophuis de Eik, gelegen op het terrein van Eikenburg (De Eik is een ontmoetingscentrum voor kankerpatiënten en hun naasten)
Adres:
Aalsterweg 285 B
5644 RE Eindhoven
(website: http://www.inloophuis-de-eik.nl)
Parkeergelegenheid op het terrein.

We hebben plaats voor ongeveer 50 personen. De bijeenkomst is in principe bedoeld voor patiënten/donateurs.
Er is geen agenda voor de avond. De bedoeling is om onder het genot van koffie/thee op een ontspannen wijze ervaringen uit te wisselen over onze MPN.
Hopelijk krijgen we een behoorlijke groep bij elkaar. Het is altijd fijn om elkaar eens te spreken over de dingen die ons bezig houden.

Aanmelding graag voor 1 juni via de mail bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Ook voor vragen kun je op dit mailadres terecht.

Op zaterdag 26 mei a.s. wordt in Soesterberg de tweede Naasten Ontmoetingsdag georganiseerd. De bijeenkomst in exclusief bedoeld voor de naasten van chronisch zieke patiënten en heeft een gevarieerd programma vol inspirerende workshops. Nadere informatie over het programma vindt u hier. U kunt u opgeven op de website van Naasten in Beeld

Naasten in Beeld is een samenwerkingsverband van verschillende organisaties, waaronder de MPN Stichting.

De jaarlijkse Contactdag van de MPN Stichting wordt dit jaar gehouden op zaterdag 27 oktober. Dit keer niet in Leiden maar in NIeuwegein in het NBC Congrescentrum. Noteer deze datum alvast in uw agenda!